“Üniversitemiz Adıyaman’ın Işığı”

    0
    335

    Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, partisinin seçim İletişim Bürosunda toplanan partililere hitap etti.

    CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Bakır, Gittikleri her toplantıda halkın kendilerini bağırlarına bastığını belirterek;“Halkımızın sevgisinin getirdiği sahiplenme duygusu bizleri etkiliyor. Biz bir dava adına yola çıktık davamız partimizin adının üzerinde de yazıyor. Davamız halkın davası, davamız mağdurun davası. Halkımız için yola çıktık hepinizin huzurunda söylüyorum eğer bu ben bu halka layık olmayacaksam Allah beni Belediye Başkanı yapmasın. Ben Adıyaman Halkıyla gurur duyuyorum Ben partinin değil, Halkın belediye başkanı olacağım. Hepsi birinci sınıf insan olduğunu her yerde göstermiştir. Bu insanlar kendilerine dayatılan bir yönetim biçimini ve bunun sonucunda kendisine reva görülenleri hak etmiyor. Biz Allah’ın izniyle Adıyaman’a çağ atlatacağız. Dün bizi kıskanan bir Urfa varken, biz bugün Urfa’yı kıskanır hale geldik. İktidara oy verirken ilk 5’te hizmet alırken 65’te böyle bir anlayışı reddediyoruz.”dedi.

    -“Üniversite Bizim Gözbebeğimiz”

    Seçim İletişim bürosunda her gece bir projesini açıkladığını belirten CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı  Bakır, bu gece ki projesinin de Üniversite öğrencilerine yönelik olduğunu belirterek; “Ben okulu bitirdiğim birinci yılımda Kayseri’de Makine Mühendisliğini kazandım bir yandan sınavlara hazırlanırken bir yandan da ev arıyordum. O dönemde bize evlerinin bodrumlarını bile vermediler. İşte bu günleri yaşayan birisi olarak yeni nesillerimizin bizim yaşadıklarımızı yaşamamaları için kayıt zamanı Adıyaman’a geldiklerinde mağdur olmamaları için özellikle kız çocukları için kalıcı yer temin edene kadar kalacakları pansiyon yapacağız. Adıyaman Üniversitesi Adıyaman’ın Işığı bunun kıymetini bilmeyen ancak cahil olur. Adıyaman Üniversitesi Adıyaman’ın umudu 15 bin öğrenci bin de personel var biz bu öğrencilerimizin, Akademisyenlerimizin çalışan personelimizin kıymetini bilmeyeceğiz de kim bilecek. Üniversitemiz bizim gözbebeğimiz Üniversitemiz için her şeyi yapacağız. Üniversiteye gelen öğrencilerimiz bizim elçilerimiz onların yaptığı tanıtımı hiçbir parayla yapamazsınız. Adıyaman’ın hak ettiği güzelliklerin anlatılması için Üniversiteye sahip çıkacağız.”şeklinde konuştu.

     

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz