KOSBEG Müdürü Mısırlı MÜSİAD Üyeleriyle Biraraya Geldi

    0
    267

    MÜSİAD Başkanı Şerif Yıldırım: “KOSGEB İlimiz Ekonomisine ve Yatırımcısına Rehber Olacaktır”

    MÜSİAD Adıyaman şubesini ziyaret eden KOSGEB Adıyaman Müdürü KOSGEB işleyişi hakkında bilgiler verip, işadamlarıyla görüş alışverişinde bulundu.
    MÜSİAD Üyeleri ve yatırımcılarla bir arada olmaktan son derece keyif aldığını belirten KOSGEB Adıyaman İl Müdürü Şükrü Mısırlı, “Göreve başlar başlamaz il merkezinin yanı sıra ilçelerimizi ziyaret ettim. Kaymakamlarımızı, Belediye Başkanlarımızı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Sürekli işletmelerimizle, girişimcilerimizle bir araya gelmeye gayret ediyorum. Bugünde MÜSİAD Adıyaman şubesini ve çok değerli üyeleriyle bir araya geldik. Onlara KOSGEB hakkında bilgiler verdik, onların KOSGEB hakkında sordukları sorulara cevap vermeye çalıştık, birlikte neler yapabilirizi konuştuk. Göreve başladığımız günden bu güne iletişim kurma, ziyaretler, bilgilendirmeler KOSGEB ve Desteklerimizi anlatıyoruz” dedi.

    – ADIYAMAN 43. SIRAYA YÜKSELDİ

    Desteklemeden faydalanmada Adıyaman’ın 43. sıraya yükseldiğini aktaran Mısırlı, şunları kaydetti:

    “Adıyaman KOSGEB Desteklerinden yararlanan iller arasında 2014 yılında 55. Sırada iken, bugün 43. Sıraya kadar yükselmiş bulunmaktayız. Bizim hedefimiz yasal çerçeveler ölçüsünde KOSGEB’in desteklerini nitelikli olarak, kamu kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde işletmelerimize sunmaktır.  Girişimcilik kültürünü Adıyaman’ımızda yaygınlaştırarak sürdürülebilir işletmelerin kurulması, mevcut işletmelerin kurumsallaşması, markalaşması ve ihracata yönlendirilmesi için çaba sarf edeceğiz. Bizim amacımız halka hizmet edip, hakkın rızasını kazanabilmektir. Bu vesileyle bugün bizleri ağırlayan, çok güzel bir evsahipliği yapan başta MÜSİAD Başkanımız Şerif Yıldırım ve çok değerli üyelerine teşekkür ederim”
    MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ise şöyle konuştu:

    “Bilindiği üzere MÜSİAD olarak üyelerimizin katılımıyla aylık toplantılarımızı sürdürmekteyiz. Son aylarda üyelerimizin yanı sıra ilimiz protokolünü de davet edip, görüş alışverişinde bulunuyoruz, ilimizle ilgili, yatırımcılarımızla ilgili sorunları onlarla paylaşıyoruz. Bu ayki toplantıda da KOSGEB Müdürümüz Şükrü Mısırlı bey bizlerle birlikte oldular. KOSGEB’in açılımının ne olduğunu, desteklerinin neler olduğunu, bu işletmenin bu insanların olduğunu ve bu insanların bu işletmeden faydalanması gerektiğini  üyelerimize aktardılar.  KOSGEB Müdürümüz Adıyaman için büyük bir şanstır. İnşallah Adıyaman KOSGEB’i daha iyi kullanacak ve daha iyi faydalanacaktır. Kısacası KOSGEB ilimiz ekonomisine, yatırımcısına iyi bir rehber olacaktır. Çok güzel sohbet havasında geçen toplantımıza iştirak eden KOSGEB Müdürümüz Şükrü Mısırlı’ya şahsım ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum”

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz