Adıyaman Valisi Abdullah Küçük’ten LGS adaylarına başarı mesajı: “Sessizlik” çağrısı yaptı

0
99

​Adıyaman Valisi Abdullah Küçük, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrenciler için anlamlı bir başarı mesajı yayımladı. Vali Küçük, öğrencilere motivasyon aşılarken, vatandaşlara da sınav günü gürültü yapılmaması konusunda çok net uyarılarda bulundu.
​”Bu Sınav Hayat Yolculuğundaki Duraklardan Sadece Biri”
​Öğrencilerin uzun ve emek dolu bir hazırlık sürecini geride bıraktıklarını belirten Vali Küçük, gösterilen gayret, azim ve kararlılığın her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurguladı.

Sınav heyecanı yaşayan gençlere seslenen Küçük, mesajında şu ifadelere yer verdi:
​”Unutmayınız ki bu sınav, hayat yolculuğunuzdaki önemli duraklardan sadece biridir. Kendinize güvenin, bilgi ve birikiminizi en iyi şekilde ortaya koymaya odaklanın. Sınav sırasında sakin olun, dikkatinizi koruyun ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.”
​Vali Küçük, bu zorlu süreçte öğrencilerin yanında olan ve büyük fedakarlıklar gösteren ailelere ve öğretmenlere de özel olarak teşekkür etti.

​Vatandaşlara Kritik Çağrı: “Okul Çevrelerinde Sessizliği Koruyun”
​Sınavın huzurlu ve sağlıklı bir ortamda geçmesi için tüm Adıyaman halkına büyük görev düştüğünü hatırlatan Vali Küçük, gürültü kirliliğine karşı hassasiyet çağrısında bulundu. Adayların dikkatlerinin dağılmaması adına özellikle sınav saatlerinde şu kurallara uyulmasını istedi:
​Gereksiz korna çalınmaması,
​Yüksek sesle müzik dinlenmemesi,
​Okul çevrelerinde sessizliğin korunması,
​İnşaat ve benzeri gürültü oluşturabilecek faaliyetlerden kaçınılması.
​Vali Abdullah Küçük, “Çocuklarımızın emeklerine ve heyecanlarına saygı göstererek, gürültüye neden olabilecek davranışlardan uzak durmak suretiyle onların başarılarına hep birlikte katkı sağlayacağımıza inanıyorum. Geleceğimizin teminatı olan sevgili evlatlarımıza zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz