Altınşehir Mahalle Muhtar Adayı Ekrem Abacı; “Altınşehir’e Hizmet İçin Adayım”

    0
    365

    30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde Altınşehir Mahallesinden yeniden muhtar adayı olan Ekrem Abacı, koltuk sevdasının olmadığını tek sevdasının mahallesine ve mahalle halkına hizmet olduğunu söyledi.

    2004 Yılında hizmet bayrağını devraldığını ve aradan geçen 10 yıl içerisinde bu bayrağı ileriye götürmek adına çok güzel hizmetlere imza attıklarını ifade eden Altınşehir Mahalle Muhtar adayı Ekrem Abacı; “Mahallemiz yeni gelişen bir yer olduğundan dolayı zaman zaman problemlerimiz de oldu. Muhtar olarak mahallemize giden hizmetlerde öncü olduk. Yetkililere ricalarda bulunduk ve sağ olsunlar bizi kırmadılar, problemleri kısa sürede giderdik. 2004 yılında seçmen sayımızı bin yüz idi. Bu oyların yüzde yetmişinin oyunu almıştık. 2009 yılında yapılan seçimde ise tekrar mahallemize muhtar adayı oldum ve mahallemizin desteği ile muhtar seçildim. Her zaman mahallemiz bize destek oldu bizde hiçbir zaman onlara yüz çevirmedik. Kapımız, telefonumuz 24 saat açık olması mahallelimize güven verdi. Vatandaşlarımıza bir yanlışımız olmamıştır. Gelişen bir mahalle olduğundan dolayı yol, kaldırım, park gibi sorunlarımızı da giderdik.

     

    MAHALLEMİZE 2 ADET KALICI SEMT PAZARI YAPILACAK

    Altınşehir mahallemizde tek eksiğimiz kalıcı semt pazarıdır. Yetkililerden aldığımız destek ve sözle Allah’ın izniyle bu dönem her iki tarafa iki adet kalıcı semt pazarı yapacak belediyemiz. Mahallelimize hayırlı olsun. Şuanki seçmen sayımız da 5 Bin 300’dür. Yeni yapılan yerleşim yerlerimizin tamamında beton asfalt, olmayan kaldırımlar, Adıyaman’da ilk defa yapılan parklar Altınşehir Mahallesinde yapıldı. Yetkililere teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese Mahallem adına minnettarız. Kısmet olur bu dönemde beni desteklerlerse hiçbir sıkıntılarının olmayacağını söylemek istiyorum.

    MAHALLEMİZE YAPILAN VE YAPILACAK OLAN OKULLAR İÇİN GİRİŞMELRİMİZ OLDU

    Altınşehir ilköğretim okulumuz yeni nüfusuma kıyasla yeterli değil. O nedenle her fırsatta gerek milletvekillerimize, gerekse de ilimiz yetkililerine mahallemize yeni okullar yapılması yönünde girişimlerimiz oldu ve olmaya da devam edecektir. Sağ olsunlar yetkililer ellerinden geleni yaptı ve kredi yurtlar kurumunun karşı tarafından yeni okulumuz yapılmaktadır. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek inşallah. Altınşehir Liseleri yapıldı. Üniversitemiz mahallemizin gözbebeği. Üniversite demek, güzellik, medeniyet, insanların birbiri ile kaynaşması demek.

    MAHALLE OLARAK ÜNİVERSİTEMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE SAHİPLENİYORUZ

    Dışarı illerden gelip buralarda okuyan kardeşlerimize de yardımcı oluyoruz. Altınşehir mahallesi ve muhtar olarak bizler öğrenci ve velilerin bütün sorunlarına koşmuştur. Bize gelen tüm talepleri çözmeye çalışıyoruz, bizim çözemediğimizi yetkililere iletiyoruz ve desteklerini görüyoruz.

    ÇALIŞTIK, ÇALIŞACAĞIZ

    Bayrağı ileri götürme adına 10 yıl boyunca elimizden geleni yaptık. 10 yıl öncesine döndüğümüzde Altınşehir Mahallesi nereden nereye geldi. Bizler yaptıklarımızla yetinmeyeceğiz, mahallemize hizmet adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimde çok değerli seçmenlerimizin yeniden oylarına ve desteklerine talibim. Bu vesileyle görev sürem boyunca bana destek olan herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Son olarak diyorum ki, çalıştık, çalışacağız, durmak yok hizmete devam.

     MUHTAR EKREM ABACI (1)

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz