CHP’den, MHP’nin Seçim İrtibat Bürosuna Ziyaret

    0
    395

    Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır ve beraberindeki heyet Milliyetçi Hareket Partisi seçim irtibat bürosuna nezaket ziyaretinde bulundu.
    CHP Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır ve beraberindeki heyeti MHP adayı Mehmet Erdem, İl Başkanı Mithat Solgun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yıldırım ve çok sayıda partili karşıladı.
    Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ifade eden CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, “Seçim çalışmalarımıza başladığımız ilk günden bu güne ilimizde çok güzel bir seçim havası yaşanmakta. Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaretlerimiz devam etmekte. Bugünde Bahçelievler mahallesindeki programımız dahilinde Milliyetçi Hareket Partisi seçim irtibat bürosuna nezaket ziyaretinde bulunduk. Şu ana kadar siyasi partiler ve partililer arasında bir sorun yaşanmadı. Huzurlu ve coşkulu bir seçim süreci yaşıyoruz. Mehmet Erdem ağabeyimiz bu ilde daha önce belediye başkanlığı yapmış, ilde sevilen sayılan bir büyüğümüz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.
    Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Mehmet Erdem ise konuşmasında, “İlimiz, ülkemizde huzur ve barış kenti olarak anılmaktadır. İşte bugün bu ziyarette bunun en güzel örneğidir. Geçtiğimiz günlerde seçim büromuza katılım esnasında Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizin bizleri, bizlerinde onları alkışlamaları Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir davranıştı. Zeynal Bakır kardeşimin de belirttiği gibi ilimizde çok güzel bir seçim ortamı var. Secim irtibat bürolarında büyük coşku yaşanmakta. Uzun bir aradan sonra ilimizde siyasi partiler arasında tatlı bir rekabet var. Bugün bizlere ziyarette bulunan Zeynal Bakır kardeşimiz ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz