Hemşehrimiz Lütfü Kırmızı Arnavutköy Belediyesi A Takımında

0
44

Uzun yıllar Arnavutköy Belediyesinde görev yapan Adıyamanlı hemşehrimiz Lütfü Kırmızı, Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’nun A takımında yer alarak Belediye Başkan Yardımcılığına atandı.
Tebrik ziyaretlerini makamında kabul eden hemşerilerimiz Lütfü Kırmızı, Arnavutköy ilçesinin daha yaşanılabilir bir ilçe olması için çalışacaklarını belirterek kendisini bu göreve getiren Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’na teşekkür etti.
Başkan Yardımcısı Kırmızı’ya İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü Yazı İşleri Müdürlüğü birimleri bağlandı.


LÜTFÜ KIRMIZI KİMDİR?
Lütfü KIRMIZI, 1972 tarihinde Adıyaman’da doğdu. 1983 yılında ilkokulu, 1990 yılında Adıyaman İmam Hatip Lisesini iyi derece ile bitirdi. 1992 yılında Dicle Üniversitesi Şanlıurfa Meslek Yüksek Okulu Muhasebe bölümünü, daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünü tamamladı. Askerlik dönüşü 1995 yılında Adıyaman Belediyesinde memur olarak göreve başladıktan iki yıl sonra muhasebe şefliğine atandı. 2000-2004 yılları arasında teknik ve mali hizmetlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı ile birlikte ihale komisyon başkanlığı ve encümen başkanlığı görevlerinde bulundu.
2004 yılında Boğazköy eski Belediyesine naklen atandı. Mali Hizmetler Müdürlüğünü vekaleten yürütürken Belediye Başkan Yardımcılığı kadrosuna atandı. 5747 sayılı kanunun yürürlüğe girmesiyle 08.06.2009 tarihinde Arnavutköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü kadrosuna atandı. Halen bu göreve devam etmektedir.
Orta derecede Arapça, İngilizce ve Osmanlıca bilen Lütfü KIRMIZI evli ve üç çocuk babasıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz