Adıyaman Spor Futbol Kulübü taraftar grubu Yaman Boys üyeleri, yaptıkları piknik organizasyonunda hem geçen sezonu değerlendirdi hem de gelecek sezon yapacakları çalışmalar hakkında istişarede bulundu.
Pikniğin ardından çevre temizliği yapan Yaman Boys üyeleri, çocuklara bırakılacak en güzel mirasın temiz bir çevre ve yaşanılabilir bir doğa olduğunu belirtti.
Grup adına açıklama yapan Zeynal Bayam,”Hepimiz dünya denen geminin yolcularıyız ve onun karaya vurup parçalanmasına izin vermemeliyiz, çünkü ikinci bir Nuh’un gemisi olmayacaktır. YamanBoys ailesi olarak çevremizi geleceğimizin çocuklarına armağan etmek, onlara daha güzel daha yaşanır bir doğa bırakmak için herkesi bu kutsal göreve davet ediyoruz. Çevremizi temiz tutalım, geleceğe temiz nefes olalım.” dedi.




