Kutlu, Bahçelievler Mahallesi Sakinleri İle Bir Araya Geldi

    0
    337

    Yerel yönetimler seçimleri dolayısıyla mahalle toplantılarına ağırlık veren AK Parti’nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Hüsrev Kutlu, gittiği her mahallede yoğun ilgiyle karşılanıyor.
    Mahalle toplantıları kapsamında Bahçelievler Mahallesi’ne giden Kutlu, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Burada konuşma yapan Başkan adayı Kutlu, önce AK Parti’nin genel hizmetlerinden ve Adıyaman’a yapılan çalışmalarından bahsederek, daha sonra yereldeki sorunların ve yapılması gerekenlerin altını çizdi.
    Kutlu, “Belediyecilikte birçok şehrin gerisinde kalmış durumdayız. AK Parti her türlü imkânı sağlıyor, her türlü kolaylığı sağlıyorken biz AK Parti’nin hızına ayak uyduramamışız. Trafiğimiz tam bir keşmekeş, bundan 50 sene önceki şehir merkeziyle idare edilmeye çalışılıyor. Otopark sıkıntısı had safhadadır. Kenar mahallelerde bile otopark sıkıntısı var. Artık Adıyaman’ı baştanbaşa yenilemek lazımdır. Bunun için kentsel dönüşüm denilen bir şey var. Kentsel dönüşümü Adıyaman’ımıza uygulayıp şehir merkezimizde alternatif caddeler, yeni çevre yolları açmamız lazım. Bunları Allah’ın izniyle geçekleştireceğiz” diye konuştu.
    Hüsrev Kutlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:
    “Yanı başımızda Özel İdare bir proje gerçekleştirdi. Abuzer Gaffari çevresinde güzel bir piknik alanı yaptı. Piknik alanları Özel İdare’nin de görevidir ama onlar bir yaparken, belediye 10 yapmalı. Bizim geçmişte kamulaştırılan bir Eğriçayı projemiz vardı. Proje 700 dönüm. Şu anda bu sene yeni bir çalışma varmış. O çalışma alanı 10 dönümlük bir şey. Burası şimdiye kadar hayata geçirilmeliydi. Allah nasip ederse biz göreve gelirken buranın tamamını süratle hayata geçireceğiz. 10 yıldır ekilen ağaçlar bile sulansaydı bugün orada altında oturabilirdi ama neresinden dönülürse kardır. Bugünden itibaren başlayacağız. Dağ dibinde ormanın hemen yanı başında bir yer yapılmış, yalnız henüz bitmemiş. Biz orayı da tamamlayacağız. Yani Batı’da ve Kuzey’de devasa parklarımız olacak. Ayrıca Güney’de de bir parkımız olacak. Güney parkımızda çok büyük olacak ve barajı görecek. Burada parkta oturulup baraj gölü seyredilecek. Güney parkımızın içinde kâffeler, lokantalar, spor alanları, yeşil alanlar, çocuk oyun grupları ve daha birçok ayrıntılar yer alacak. Başka yerlerde olanlar Adıyaman’da da olacak. Biz şehircilikte her zaman Şanlıurfa’nın önündeydik. Malatya’nın, Gaziantep’in biraz gerisindeydik. Ama şu anda Şanlıurfa bizi geçmiş. Demek ki biz gün geçtikçe gerilemişiz. Adıyaman’ımıza yepyeni bir şehir vaat ediyoruz. Yeni bir trafik düzeni, yeni yollar, yeni çarşılar yapacağız. Paramızı dikkatli kullanacağız. Çarçur etmeyeceğiz. İhalelerimizi şeffaf yapacağız. Herkes vicdanen emin olacak. Düzgün olsan da karşıyı tatmin etmemişsen dedikodulara sebep olursun. O zaman hem düzgün olacağız hem de karşıdaki buna inanacak. Belediyede herkes görevini yapacak. Belediye Başkanı da dâhil bütün çalışanların maaşını halk ödüyor. Belediye Başkanı da dahil, belediyede görev alan herkes diyor ki ‘Ben Adıyaman’a hizmet yapmak için geliyorum.’ Dolayısıyla başkanın, müdürün kimseye hava atmaya, kimseyi hor görmeye hakkı yok. Belediyedeki herkes halkın hizmetinde olacak. Hakkı olanın hakkını vereceğiz, ama haksızlıkta yapmayacağız. İki tane çizgim var: Birisi kanunun koyduğu yasaklar. Bunu bir hukukçu olarak mümkünü varsa, yani yolu yordamı varsa değerli halkıma yardımcı olurum. İkinci yasak ta Allah’ın koyduğu yasaklardır: Allah’ın koyduğu yasaklarda eğilip bükülüp kıvırmaya hakkım yoktur. Yarın bırakacağım mal için, ya da bir başkasının cebine girecek bir para için ben ahretimi tehlikeye atamam. Ben seçilirsem bilesiniz ki herkesin içi rahat olacak. Başını yastığa rahat koyacak.”

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz