Kahta’da Kedi Dehşeti: 3 Yaralı

    0
    413

    Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı Şahintepe köyünde kedi dehşeti yaşandı. Köylülere saldıran bir kedi üç kişiyi çeşitli yerlerinden ısırarak, yaralanmalarına sebep oldu.
    Edinilen bilgiye göre, Kahta’nın Şahintepe köyünde bir kedi, farklı zamanlarda üç kişiye saldırdı. Saldırıda yaralanan köylüler otomobillerle hastaneye kaldırıldı. İlk olay öğle saatlerinde yaşandı. Tarladan eve dönen Hasan Doğan, evlerinin önünde kedinin saldırısına uğradı. Kalçasına pençe ve ısırık darbeleri alan Doğan, arkadaşlarının yardımıyla kedinin saldırısından kurtarıldı.
    Diğer olay ise, ikindi saatlerinde yaşandı. Hayvanlara yem vermek için ahıra giden Nesife Yaşli, ahırın girişinde kedinin saldırısına uğradı. Yüzüne atlayan kediyi üzerinden atmaya çalışan yaşlı kadın vücudunun çeşitli yerlerinden ve ellerinden yaralandı. Komşularının yardımıyla kedinin saldırısından zorla kurtarılan kadın, otomobille Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaşlı kadın daha sonra taburcu edildi.
    Üçüncü olay ise, akşam saatlerinde yaşandı. Köyde arkadaşlarıyla görüştükten sonra eve giden Yasin Tosun, evinin kapısından içeri girmek üzereyken kedinin saldırısına uğradı. Kedi, evin önünde bulunan otomobilin altından çıkıp Tosun’un bacağına saldırdı ve elbisesini yırtıp vücudunda derin yaralar açtı.
    Kedi saldırısını duyan köylüler ise, daha önce saldırıya uğrayıp yaralandığı halde hastaneye gitmeyen Hasan Doğan ve akşam saatlerinde saldırıya uğrayıp yaralanan Yasin Tosun’u otomobille Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan iki şahıs daha sonra taburcu edildi. Köylülere saldıran kedi ise, av tüfeğiyle vurularak öldürüldükten sonra bir çuvala konuldu.
    Kedinin saldırısına uğrayan Hasan Doğan, o anları şöyle anlattı: “Bahçeden gelirken saat 11.00 idi. Kedi köşeden çıkıp arkamdan saldırdı. Ondan sonra kediyle biraz boğuştum. Kediyi ne yaptıysam arkamdan alamadım. Beni kalçamdan ısırdı. Ne yaptıysam kurtulamadım. Ondan sonra arkadaşlar bana yardım etti, kaçtım.”
    İbrahim Yaşli ise, annesinin ineklere yem vermeye gittiği sırada saldırıya uğradığını ifade ederek, “Annem öğleden sonra ineklere yem vermek için ahıra gitmişti. Ahırın ağzında birden kedi saldırdı. Ellerini ve bütün vücudunu yırtıp paramparça yaptı. Biz Kahta Devlet Hastanesi’ne götürdük burada tedavi altına aldık. Eve gelince 2 kişiye daha saldırmış. Onlar da yaralı olarak Kahta Devlet Hastanesi aciline gitti. Tedavi edip eve getirdik. Kedi dehşeti. Akşamüzeri köylü olarak hepimiz kediyi öldürdük” dedi.
    Köyde yaşayan Emirhan Atlıhan da, “Kedi bugün bizim köyde üç kişiye saldırdı. Ellerinde ve kollarında yırtılma ve yaralanma oldu. Hastaneye götürdük, tedavi ettirdik. Köyümüzde ilk defa böyle bir kedi saldırısı oluyor” diye konuştu.
    Yaşanan olay sonrası köyde büyük bir panik olduğu öğrenildi.AW000123

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz