Erdem Caddesine kaldırım ve yol yenileme çalışması

0
802

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Erdem Caddesinde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri zamanla yıpranan Erdem Caddesindeki yol ve kaldırımları yenilemek için çalışmalara başladı.

Kilitli taş ile döşeli olan caddede meydana gelen deformeleri ortadan kaldırmak için başlatılan çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, yolu kısa süre içerisinde yeni haliyle trafiğe açmayı planladıklarını belirtti.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Erdem Caddesi esnafı ise “Şehrin en merkezinde bulunan ancak artık yıpranan caddemizdeki yenileme çalışmalarından dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Caddemiz, inşallah en kısa sürede yeni haliyle hizmete açılır.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz