Ali Erdemoğlu’ndan Besni Devlet Hastanesine malzeme desteği

0
998

Hayırsever iş insanı Ali Erdemoğlu, Besni Devlet Hastanesi’ne 1,5 milyon liralık malzeme desteğinde bulundu.

Erdemoğlu tarafından piyasa değeri 1,5 milyon lira olan 20 tansiyon aleti, 10 nebilizatör, 10 evrak tarayıcı, 3 duvar tipi klima, 5 barkod yazıcı, 1 hava-oksijen karıştırıcı, 4 ameliyathane ve yoğun bakım ünitesinde kullanmak için laringoskop cihazları alınarak Besni Devlet Hastanesi’ne teslim edildi.

Destekten dolayı Ali Erdemoğlu’na teşekkür eden Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Helli, “Sağlıktan eğitime kadar birçok kamu kurum ve kuruluşlarında hayata geçirdikleri sosyal projeler ve bağışlarla vatandaşlarımızın gönlünde taht kuran Ali Erdemoğlu şahsına ve Erdemoğlu Ailesi’ne sağlık camiamız, hastalarımız ve tüm Besnililer adına teşekkür ediyorum.” dedi.

İş insanı Erdemoğlu da “İnsan yaşamının sürdürülmesi, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve korunmasında özel bir öneme sahip sağlık alanına elimizden geldiğince katkı sunmaya çalışıyoruz. İhtiyaç oldukça da bu yardımlarımızı sürdüreceğiz. Besni Devlet Hastanesi’ni yaptığı çalışma ve projelerle sınıf atlatan Başhekimimiz Ali Helli ve ekibini de tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Ali Erdemoğlu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz