Adıyaman’da, Yaz Spor Okulları Açıldı

    0
    196

    Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları’nın açılış töreni yapıldı. 
    Cumhuriyet Spor Salonu’nda yapılan açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem, Şube Müdürleri ile eğitim gören yüzlerce sporcu katıldı.
    Cumhuriyet Spor Salonunda düzenlenen törende 20 branşta Yaz Spor Okulları açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda, açış konuşmasını yapan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, hedeflenen sayıya ulaşılmasından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, “İl genelinde 20 branşta 2 bin 900 gencin sporla iç içe yaz dönemi geçirecek olmasından dolayı mutluyuz. Öğrencilerin ailelerine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmesine olanak sağlayan faaliyetlerinin devam edeceğiz. Bu vesileyle yavrularımız sporun toplumsal başarı ve kişisel gelişimi destekleyici yönünden yararlanarak onları Türk sporuna kazandırmak ve ilimizdeki spor kulüplerine katmak için çalışıyoruz” dedi.
    Bin 900 erkek bin kız olmak üzere 2 bin 900 sporcu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen branşlarda eğitim görecek. 

     

    AW131682

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz