Türk Sağlık-Sen, Sağlıktaki Eksikliklere Dikkat Çekti

    0
    380

    Türk Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Necdet İrfan Tokur, sağlık personelleriyle ilgili yapılan hizmetlerin eksikliğine dikkat çekti.
    Türk Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Necdet İrfan Tokur, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun 1 yıllık çalışma performansında çalışanların memnuniyeti ile ilgili kayda değer herhangi bir çalışmanın hayata geçirilmediğini savundu.
    Necdet İrfan Tokur, yaptığı basın açıklamasında konuyla ilgili şunları söyledi:
    “Döner sermayelerin emekliliğe yansıtılması, yıpranma payı, lisans tamamlama, tüm çalışanlar için nöbet ücretlerinin arttırılması, hizmetlilere memurluk, 4/C’lilere, vekil ebe hemşirelere ve aile sağlığı çalışanlarına kadro verilmesi gibi çalışanların beklentilerinden hiçbirinin Sağlık Bakanımızın 1 yıllık icraatlarında yer almaması nedeniyle 1 yıllık görev süresinin çalışanlar açısından kayıp 1 yıl olarak görüldüğünü belirtmek isteriz. Her ay bin sağlık çalışanının şiddete uğradığı, Türk sağlık çalışanlarının sorunlarına çare yerine Yunan doktorlara davet yapıldığı bir yılın geride bırakıldığına da dikkat çekmek isteriz. Umarız 2013 yılında sağlık çalışanları için yapılmayanlar 2014’te gerçekleşir.”

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz