MHP İl Başkanlığı Seçim Bürosu Açılışını Gerçekleştirdi

0
611

MHP Adıyaman İl Başkanlığı Seçim İrtibat Bürosunun açılışı yapıldı.

Açılışa, il ve ilçe yönetimi ile yüzlerce partili katıldı.

Açılışta konuşan MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, “Aziz dava arkadaşlarım, malumunuz 1 Kasım’da bir seçim var. Bu seçim hem Adıyaman için hem de ülkemiz için çok çok önem taşıyor. Bu seçim varlığımızla yokluğumuzun seçimidir. Bu sebeple ben ülkücüyüm diyen, ben Milliyetçi Hareket Partiliyim diyen, ben vatanımı milletimi çok seviyorum diyen, bütün Adıyamanlı hemşerilerimi Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altına davet ediyorum” diye konuştu.

– 7 HAZİRAN’DAN BERİ 150 MEHMETÇİĞİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ

MHP Adıyaman milletvekili adayı Mehmet Capolat ise “Acımız büyük. 7 Haziran’dan bu yana 150 mehmetçiğimiz, polisimiz, korucumuz, şehit düştü. Dün başkentimiz de, başkentimizin göbeğinde, Ankara’da 100 canımız katledildi” dedi.

– KASIM’DA GELDİLER, KASIM’DA GİDECEKLER

7 Haziran’dan bu yana 350 fidanın toprağa düştüğünü anımsatan Canpolat, şunları kaydetti:

“Kasım’da geldiler, Kasım’da gidecekler. Bu vatana AK Parti-PKK ortaklığının terk edileceği kadar sahipsiz değildir. Adıyaman tütünüyle, dünyanın 7 harikası Nemrut Dağı ile Güneydoğununu huzur şehri olması ile meşhurdur. Ak parti döneminde terörle, PKK ile, İŞİD’le, canlı bombaları ile meşhur olmaya başladı. 1 Kasım seçimleri milletin varlık mücadelesidir”

– BİSMİLLAHLI HIRSIZLIK ÇETESİNDEN HESAP SORACAĞIZ

Canpolat, “Bu vatanın başkanlık uğruna OSLO’da PKK’ya pazarlayan hainlerden hesap soracağız. Türkiye’de, Adıyaman’da ‘Bismillahlı’ hırsızlık çetesinin, sandığa gömüleceği, defterinin dürüleceği gün, 1 Kasım’dır” diye konuştu.

PHA

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz