Kutlu Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

    0
    372

    AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.
    Belediye başkanı olduğu taktirde geçlere yönelik yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, tek gayelerinin insanların mutluluğunu sağlamak olduğunu kaydetti.
    Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Av. Mustafa Alkayış, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dikmez, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mesut Doğan ve çok sayıda öğrenci katıldı. Programda konuşan AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, şunları söyledi: “Gençlerden en çok AVM isteği geldiğini biliyoruz. Esnafın işini kırmayacak şekilde AVM’lerin ilimize kazandırılmasını sağlayacağız. Bu konuda çalışmalarımız var. AVM’lerin içerisinde her yerde olduğu gibi mağazalar olacak. Eğer bu tür yerler esnafın işini kırmazsa yerli esnafımızda AVM içerisinde şube açabilecek. Ayrıca, her türlü marka mağazaların AVM içerisinde olması oldukça önemli.” Adıyaman’da AVM olmadığı için insanların Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya’ya gittiğini anlatan Kutlu, şöyle konuştu: “AVM’ler yağmurlu bir havada alışveriş yapmak için güzel bir mekan. AVM’lerin ilimizde açılmasına izin verirken, esnafımıza öncelik vererek, işini kırmayacak şekilde düzenleme yapmamız lazım. Yani şehrin göbeğinde bir AVM olduğu zaman esnafı etkileyebilir.”
    Adıyaman’ın en önemli sorunları arasında trafik sorununun yer aldığını belirten Fehmi Hüsrev Kutlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlimizde hem akıcı trafiğimiz yok, hem de otopark sorunumuz var. Bu sorundan ötürü katlı otoparkların ve yer altı otoparkımızın olması lazım. Ayrıca, yollara alternatif yolların açılması lazım. Bazı yerlerde şehir merkezinde kablosuz internet serbest şekilde kullanılıyor. Bu konuyu ve alt yapısını araştırıyorum. Eğer uygun olursa 100 metrede bir verici monte edilirse, Adıyaman’ın şehir merkezinde ücretsiz internet rahatlıkla kullanılabilinir. Bazı illerde bu uygulamanın uygulandığı söyleniyor. Herkesin kendisine mahsus bir sahasının olması lazım. Bu söylediğim mesela bir gençlik merkezi olabilir. Bu gençlik merkezinde çeşitli sosyal etkinlikler olabilmeli, spor yapılabilmeli, yüzme havuzu olmalı. Gençlere yönelik alanları oluşturduğumuzda spor yapabilirler. Bizim tek gayemiz Adıyaman’ın mutluluğunu sağlamak olacak. Adıyaman’da bu birlikteliğimizi güçlendireceğiz.” AW000272

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz