Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Güney’den Başkan Büyükaslan’a Ziyaret

    0
    503

    Bölge toplantısı için Adıyaman’a gelen Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

    Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette duygularını paylaşan Genel Müdür Güney; ““Şanlıurfa Bölge Müdürlüğümüzün eğitim çalışmaları vardı. Bölgemizde Adıyaman, Şanlıurfa ve Mardin illeri var. Bu vesileyle Adıyaman’a da geldik. Başkanımızla tanışıklığımız çok eskilere dayanıyor. Öğrencilik yıllarından beri tanışıyoruz. Bu bölgeye gelmişken Adıyaman’a da geldik ve bu vesileyle Başkanımızı da ziyaret edelim istedik. Hasbıhal edelim dedik. Tapu Kadastro yönüyle Adıyaman’da çalışmalarımız zaten devam ediyor. Burada hiçbir sıkıntı yok. Gelmişken Burada bazı müdürlüklerimize de uğrayacağız.

    Belediye Başkanımızı eskiden beri bildiğim için gayretlerini de biliyorum. Adıyaman’a bundan 14 sene önce gelmiştim. 14 yıl aradan sonra gelirken bugün çok güzel değişiklikler gördüm. Güzel hizmetler yapılmış. Her hizmet yapan mutlaka sevilir. Ben aynı zamanda eski bir belediyeci olduğum için geldiğim güzergâha baktım, hakikaten güzel hizmetlerini gördüm. Bu nedenle Başkanımı kutluyorum” dedi.

    Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise; “Ülkemizin önde gelen bürokratlarından olan kadim dostum Tapu ve Kadastro Genel Müdürümüz Davut Güney kardeşimiz Şanlıurfa’daki Bölge Müdürlüğü toplantısına katılmak üzere bölgemize gelmiş bulunmaktadır. Bu münasebetle Adıyaman’daki müdürlüklerini de ziyaret etmek üzere Adıyaman’a gelmiş ve bundan dolayı bizim de ziyaretimize gelmiş bulunmaktadır. Adıyaman’da bulmaktan büyük bir mutluluk duymaktayım. Kendisi öğrencilik yıllarında arkadaşımız, çok dürüst ve başarılı bir bürokrat. Daha güzel makamlara gelmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

    VKZ_0225

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz