Hüsrev Kutlu Vatandaşlarla Buluştu

    0
    394

    Mahalle ziyaretleri çerçevesinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, belediye başkanı seçilmesi halinde hizmetleri katılımcı bir anlayışla gerçekleştireceğini söyledi.

    Yavuz Selim ve Sümerevler mahallerinin sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, mahalle halkının sorunlarını dinledi.

    Vatandaşlarla sohbetinde Adıyaman Belediye Başkanı olması halinde yapacağı çalışmalardan bahseden AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, “Belediye başkanı olduğumda ekibimle birlikte bütün vatandaşlarımıza katılımcı bir anlayışla hizmet vereceğiz. Vatandaşımızla sürekli bir araya geleceğiz, istişare edeceğiz. Mahalle toplantıları ile sorunları yerinde birinci elden dinleme ve hızlı bir şekilde çözüm üretme imkanımız olacak” dedi.

    Mahalleli ile birlikte önce sorunları tespit edeceklerini, bir sonraki toplantıda ise bu ihtiyaçların giderilip giderilmediğini sorgulayacaklarını belirten Fehmi Hüsrev Kutlu, “Adıyaman daha çok yeşil alan, daha çok park alanları, daha çok otopark, daha geniş ve kullanışlı caddeler oluşturarak daha yaşanabilir bir Adıyaman’ın temelini oluşturmak istiyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını yakından biliyoruz. Adıyaman’ın her mahallesi nefes alabilmeli, otopark, yol, kaldırım ve ulaşım gibi sorunlar artık tarihe karışmalıdır. Mahallelerin artık nefes alabilmesi, halkımızın rahat ve güvenilir ortamda yaşamaları, yolların, kaldırım genişletilip, sosyal kültür merkezilerinin kurulması önceliklerimiz arasında olmalıdır” diye konuştu.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz