Çelik Kasayı Patlattılar

    0
    371

    Adıyaman’da üç hırsız, gece girdikleri işyerindeki kasayı patlatarak, 250 bin TL değerindeki çek ile bin TL nakit parayı alıp kayıplara karıştı.
    Edinilen bilgiye göre olay, Atatürk Bulvarı Fatih Polis Merkezi yakınında bulunan Ali Sağol’a ait işyerinde meydana geldi. Gece saat 02.00 civarında işyerinin önüne gelen üç şahıstan birisi, üzerinden çıkardığı levye ile kapının kilidini kırmaya çalıştı. Levyenin küçük olması üzerine şahıs üzerindeki büyük levyeyi çıkartarak, kapının kilidini kırmaya çalıştı. Daha sonra işyerinin önünden uzaklaşan şahıslar, yaklaşık yarım saat sonra yeniden gelerek, tornavida ile kapıyı açtı.
    Saat 02.40’da içeri giren zanlılar, saat 04.10’a kadar içeride murç ve tornavida ile çelik kasayı patlattı. Çelik kasada müşterilerin verdiği ve değeri 250 bin TL olan çek koçanlarını ve bin TL nakit parayı alan hırsızlar, işyerinden uzaklaştılar.
    İşyeri çalışanları sabah işe geldiklerinde kapının açık ve kasanın patlatılmış olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Polis ekipleri gerekli çalışmayı yaptıktan sonra, güvenlik kameralarını inceledi.
    Güvenlik kameralarına takılan hırsızların yakalanması için polis çalışmasını sürdürüyor.AW000655

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz