Besni’de Üniversite Öğrenciler ‘Kep’ Attı

    0
    211

    Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksek Okulu’ndan 2013- 2014 döneminde mezun olan öğrenciler, kep atarak, mezuniyetlerini kutladı.


    Besni Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen törene; Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Besni, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, öğretim görevlileri, daire amirleri ve öğrenciler ile velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Gönüllü, “Bize emanet ettiğiniz evlatlarınızı daha donanımlı olarak size göndermenin sevincini yaşıyoruz. Evlatlarımız geleceğimizdir, ben onların üzerine titrediğimizi ifade etmek istiyorum. Hocalarım da tüm personelimizle bunun için senelerimizi vermekteyiz. Onları iyi anlamamız gerekiyor mutlak onları sizlerin güven ellerinize bıraktığımız emanetlerinizi sizlerinde en iyi şekilde anlayacağınızı düşünüyorum” dedi.


    Yapılan konuşmanın ardından Besni Meslek Yüksek Okulu birincisi Özlem Çelik tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı ve bölüm birincilerine plaket verildi.

     

    rektör

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz