Ak Parti Teşkilatı Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı

    0
    184

    AK Parti Adıyaman teşkilatı 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına hız verdi. 
    AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ve beraberindeki parti yöneticileri Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla ilçe ziyaretlerine başladı. AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ilçe ziyaretlerinin ilkini Gölbaşı ilçesine yaptı.
    Gölbaşı ilçesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Halil İbrahim Fırat, esnafı ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi.
    Gölbaşı İlçe Teşkilatını ziyaret eden Fırat ve beraberindekileri, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Başkanı Nizami Yancar, meclis üyeleri ve partililer karşıladı.
    Teşkilat ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinin İl Başkanı Fırat, teşkilatın seçim çalışmaları ve eksiklikler ile ilgili bilgi aldı.
    Fırat ve beraberindekiler daha sonra Tut ilçesine geçerek burada da temaslarda bulundu. Fırat burada da vatandaşlar ve esnaflarla beraber olduktan sonra İlçe teşkilatıyla bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, meclis üyeleri ve partililerle seçimde yapılacak çalışmalar hakkında konuşuldu.
    Tut ilçesinin ardından aynı gün Besni ilçesine geçen İbrahim Halil Fırat ve partililer Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem tarafından karşılandı. Parti teşkilatında partililerle konuşan Fırat, aşırı sıcağa rağmen tüm teşkilatın var gücüyle çalışmalarını yürüttüğünü dile getirdi.
    İlçe ziyaretleriyle ilgili değerlendirmede bulunan İbrahim Halil Fırat, “Teşkilatlarımızın Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili çalışmaları yerinde görerek, varsa eksiklikleri onları gidermeye çalışıyoruz. Bir taraftan teşkilatlarımızı bir taraftan da vatandaşlarımızı ziyaret ederek Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için oy istiyoruz. Vatandaşlarımızın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a büyük ilgisi var. 30 Martta yapılan seçimlerde aldığım oy oranının üzerine çıkacağımıza inanıyorum. Adıyaman halkı her zaman olduğu gibi yine Türkiye’deki rekor kıran iller arasına girecektir. Şimdiden tüm Adıyaman halkına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz