Adıyaman’da ‘Gece Polikliniği’ Uygulaması

    0
    200

    Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinde Ramazan ayı boyunca ‘gece polikliniği’ uygulaması yapılacak. 
    Ramazan ayında oruç tutan vatandaşların oruçlu iken sağlık hizmetleri almaması nedeniyle hayata geçirilen ‘gece polikliniği’ uygulaması bu yılda devam edecek. Doktorların yeterli olduğu ve vatandaşların yoğunluk yaşadığı branşlarda uygulama hayata geçirilecek.
    Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Şen, ‘gece polikliniği’ uygulamasının Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ana binası ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde uygulanacağını söyledi.
    Hüseyin Şen, tam kesin olmamakla birlikte 10 ila 12 branşta ‘gece polikliniği’ uygulamasının olacağını belirterek, vatandaşların iftardan sonra 3-4 saat boyunca bu hizmetten yararlanacağını ifade etti.
    Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ise saat 16:00 ile 24:00 arasında 4 hekimle poliklinik hizmeti verileceğini kaydeden Şen, gece saat 24:00’dan sonra ise sabaha kadar acil hizmeti verileceğini dile getirdi.
    1 Temmuzdan itibaren 24 saat diş hekimliği hizmeti verileceğinin müjdesini veren Şen, “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde daha önceden yapılmayan çene cerrahisiyle yapılan işlemler başlayacak. Dışarıya sevkleri durdurmuş olacağız. Günde en az 5-6 hasta çene cerrahi müdahalesi nedeniyle il dışına gidiyordu. Artık bu ameliyatları merkezimizde yapacağız” dedi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz