AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Doç.Dr. Resul Kurt, “Büyük bir kahramanlık destanı yazarak bütün dünyaya mesaj veren, devletinin yanında saf tutan aziz milletimize ve kahraman mehmetçik, polis ve jandarmamıza, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.” ifadesini kullandı.
Milletvekili Kurt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, tüm şehitleri rahmet, saygı, minnet ve şükranla yad etti.
15 Temmuz’un milli iradeye ve demokrasiye gönül veren milletin büyük bir zaferi olduğunu belirten Kurt, “Aziz Milletimiz 15 Temmuz’da darbecilere direnişi ile kahramanlık destanı yazmış, ülkemizi teslim almayı hedefleyen bir işgal teşebbüsünü engellemiştir. Büyük bir kahramanlık destanı yazarak bütün dünyaya mesaj veren, devletinin yanında saf tutan aziz milletimize ve kahraman mehmetçik, polis ve jandarmamıza, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.” ifadesini paylaştı.




