MHP İl Başkanı Özgün’den bayram mesajı

0
622

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hüseyin Özgün, “Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.” ifadelerini kullandı.

Özgün, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların toplumsal birlikteliğin yaşandığı mübarek günler olduğunu belirten Özgün, şunları kaydetti:

“Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Küskünleri ve dargınları barıştıran, umutlarımızı canlandıran, tüm İslam alemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, maneviyatımızı pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir. Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir. Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

Bizlere düşen görev zenginiyle-fakiriyle, yaşlısıyla-genciyle bayramları gerçek manada değerlendirebilmek; Milletçe birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği; sevinçte, kederde bir ve beraber olabilmenin yüce erdemine ulaşıldığı günler haline getirebilmektir. Her bayram geleneksel olarak düzenlediğimiz Bayramlaşma Programımızı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ülkemizde yaşanan pandemi nedeniyle gerçekleştiremeyeceğiz. Her ne kadar bir araya gelemesekte, yan yana olamasakta gönüllerimiz bir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ve Adıyamanlı hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz