Türk Eğitim- Sen’den, Ermeni Çeteleri İle İlgili Açıklama

    1
    339

    Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Türk Eğitim-Sen Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Yetişgen, Ermeni çetelerinin katliamı dolayısıyla ilgili basın açıklaması yaptı.
    Yetişgen, “Bilindiği gibi Ermeniler yüzyıla yakın bir süredir ve günümüze yaklaştıkça her gün giderek artan bir ölçüde, sözde Ermeni sorununu tek yanlı olarak dünyaya anlatmışlar, kendi yararları doğrultusunda Amerika ve Avrupa’da Türkiye aleyhinde kamuoyu oluşturmaya çalışmışlardır. Ermeniler bu gayretlerinde büyük ölçüde başarılı olmuşlardır. Özellikle Türkiye’de de başarılı olduklarını esefle görüyoruz. Bu ülkenin başbakanı bile yetmez ama evet algısını oluşturacak şekilde resmi ağızdan açıklama yapması olayın vahametini ortaya koymuştur” dedi.
    Bu ülkenin ekmeğini yiyen bu ülkede huzur ve güven içinde yaşayan bazı gafillerin, katledilen mezalime uğrayan Müslüman Türk kardeşlerinin acısını paylaşmak yerine katliamcı Ermeni çetelerinden daha fazla soysuzlaştığını ifade eden Yetişgen sözlerini şöyle sürdürdü:
    “Türkiye Cumhuriyetinin özür dilemesini isteme cüretini göstermektedirler. İçimizdeki bu hainler daha dün Karabağ’da katliama uğrayan Azeri kardeşlerimiz ve asala terör örgütünün katlettiği vatandaşlarımız için neden sessiz kalmaktadırlar. Bu gün hepimiz Ermeniyiz türküsünü söyleyenlere tavsiyemiz Türk Milletinin sabrını taşırmasınlar. Çok iyi bildiği gibi Ermenilerin propagandalarının aksine, asıl mezalime uğrayan masum Türk halkı olmuştur. Ermeniler bilhassa Anadolu’nun birçok yerinde savunmasız Türk Halkına büyük katliamlar yapmışlardır. Anadolu’nun birçok bölgesinde Ermenilerin yaptığı katliamlar tüyler ürpertici seviyede olmuştur. Bu konuda birçok araştırma yapılmış ve Ermeni canileri tarafından şehit edilen kardeşlerimizin toplu mezarları bulunmuştur.”

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz