TOGEM’den Sosyal Sorumluluk Projesi

    0
    534

    Adıyaman Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren TOGEM tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Malazgirt Anaokulu öğrencileriyle birlikte okul bahçesine fidan dikildi.

    Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yürüten Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında Adıyaman Belediyesi Meclis Üyeleri, TOGEM yetkilileri ve Malazgirt Anaokulu öğrencileri, okul bahçesine fidan dikti.

    TOGEM öncülüğünde gerçekleştirilen programa Adıyaman Belediyesi Meclis Üyeleri Abdurrahman Karayılan ve Abdurrahman Gürbüzcan, TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş ile TOGEM yetkilileri katıldı. Minik öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak amacıyla sürdürülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Malazgirt Anaokulu bahçesine dikilmek üzere 50 fidan getirdiklerini söyleyen TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş yaptığı açıklamada, “TOGEM olarak sürdürdüğümüz sosyal sorumluluk projelerinin amacına ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda Malazgirt Anaokulumuzdaki öğrencilerimize ağaç sevgisini aşılamak, çevre ve doğayı korumalarını öğretmek için ağaç dikme faaliyeti gerçekleştirdik. Her bir sınıfımızın ağaçları olsun diye 50 fidan getirdiğimiz bu okulumuzda, minik öğrencilerimizle birlikte fidan diktik. Bu etkinliğimiz çocuklarımızı da çok heyecanlandırdı. Onların gözlerindeki parıltı bizi daha da mutlu etti. Yine bu etkinliğimizin yanında, kendi atölyelerimizde üretilen oyuncak ve etkinlik önlüklerini de çocuklarımıza hediye ettik. İnşallah bundan sonra da bu tür sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz.”

    Malazgirt Anaokulu Müdürü Mikail Çelik ise yaptığı konuşmada, emeği geçenlere teşekkür ederek, “2014 yılında açılan okulumuzda amacımız çocuklarımızı hayata hazırlamak. Bu anlamda TOGEM’le fidan dikme etkinliği yapmaya karar verdik. Bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu başta olmak üzere, başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize, birim müdürlerimize ve TOGEM Koordinatörümüz Yasemin hanıma çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz