Sevgi Evleri Çocukları Ücretsiz Sağlık Kontrolünden Geçti

    0
    308

    Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocuklar Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş’ın öncülüğünde oluşturulan Gönül Elçilerinin koordinesinde Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesinin katkılarıyla ücretsiz genel sağlık taramasından geçirildi.

    Bakıcı annelerin ve Bayan Demirtaş’ın nezaretinde ilk olarak Göz Polikliniğinde göz muayenesi yapılan çocuklar daha sonra Kulak Burun Boğaz Polikliniğine geçerek burada ücretsiz sağlık taramasından geçirildi. Yapılan tetkik ve muayenelerin ardından çocukların sağlık durumları Park Hospital Hastanesi Doktorları tarafından tek tek formlara işlendi. Doktorlar, genel sağlık taramasını yaptığı her çocuğa birer kek ve çikolata ikram etti.

    Çocukların genel sağlık taramalarının ardından bir açıklama yapan Beyhan Demirtaş, “Adıyaman’daki Gönül Elçileri olarak Sevgi Evlerimizde kalan çocuklarımıza eğitimin yanı sıra onların mutlu olabileceği sosyal aktiviteler ve geziler düzenliyoruz. Bu çocuklarımızın eğitimi kadar sağlıklı ve sıhhatli olmaları da bizim için çok önemlidir. Bu açıdan çocuklarımızı sağlık taramasından geçirdik. Bu amaçla bize yardımlarını esirgemeyen ve çocuklarımızı ücretsiz sağlık taramasından geçiren Özel Park Hospital Hastanesi yetkililerine ve doktorlarına teşekkür ediyorum”dedi.

     

    gon+-l_elcileri_sagl¦-k_1

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz