Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

    0
    299

    Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve Eşi Beyhan Demirtaş, Ramazan ayı dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığının ev sahipliğinde verilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
    Şehit aileleri ve gazilerin katıldığı iftarda Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Beyhan Demirtaş, şehit ailelerinin masalarına giderek onlarla tek tek ilgilenip, sorunlarını dinleyerek dertlerine ortak oldu.
    Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğünde düzenlenen ve katılımın yüksek olduğu iftara Vali Mahmut Demirtaş ve eşi, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ve eşi, Ağır Ceza Başkanı Ahmet Şeker, Vali Yardımcısı Levent Öztin, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve eşi, askeri personel, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Hacı Erdengi, Kıbrıs gazileri, şehit aileleri, gaziler ve çocukları katıldı.
    İl Müftü Yardımcısı tarafından okunan duanın ardından Vali Mahmut Demirtaş ve eşi, şehit aileleri ve gazilerle iftarını açtı.
    Ramazan ayı dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten ve onlarla oruç açmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, “Ramazan ayı vesilesiyle şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve Adıyamanlı hemşerilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum”dedi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz