Samsat’ta Futbol Turnuvası

    0
    281

    Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Türkiye Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Samsat Şubesi tarafından halı saha futbol turnuvası düzenlendi.
    Bu yıl 4. sü düzenlenen ve her yıl yapılması planlanan turnuvanın başlama vuruşunu Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ve Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat yaptılar. Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği halı sahasında düzenlenen turnuvanın ilk karşılaşması Samsat Devlet Hastanesi ile Samsat İmam Hatip Okulu arasında yapıldı. Bu maç 9-7’lik Devlet Hastanesinin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci maçta ise Samsat Kaymakamlığı Merkez Ortaokulu takımını 9-6’lık skorla yenmeyi başardı.
    Eğitim Bir – Sen Samsat Şube Başkanı Mustafa Tepe yaptığı açıklamada, bu yıl dördüncüsü düzenlenen halı saha turnuvasının Samsat ilçesinde heyecan ve ilgi ile izlendiğini, ilçeye bir hareketlilik getirdiğini ve kamu çalışanları arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olduğunu belirtti.
    Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise yaptığı açıklamada eğitim camiasının kültürel, sosyal ve sportif faaliyetler yaparak sosyal dayanışma ve kaynaşmaya vesile olduklarını ifade ederek kendilerine teşekkür etti.
    Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat ilçesinde yapılmak istenen, ilçenin gelişim ve kalkınmasına katkı sunan her türlü faaliyeti desteklediklerini, özellikle spor ve kültürel faaliyetlerin vatandaşlar üzerindeki yararlarının bilinci ile hareket ettiklerini kaydetti.
    Kaymakam Sündük, “Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmanın bir yolu da hiç şüphesiz spordur. Kamu kurumlarının bir araya gelmelerini sağlayan bu turnuvaya emeği geçenleri kutluyorum. Bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz