Peygamber Sevdalıları’ndan ‘Kutlu Doğum’ Etkinliği

    0
    241

    Peygamber Sevdalıları Platformu öncülüğünde Adıyaman’da Kutlu Doğum Haftası etkinlilikleri çerçevesinde, “Eşsiz Önder Hz. Muhammed (SAS)” konulu kutlu doğum etkinliği düzenleniyor.

    Adıyaman’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu yılda Peygamber Sevdalıları Platformu önemli bir etkinliği halkla buluşturuyor.

    5 Nisan Pazar Günü saat 13.00’da Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan miting alanında yapacakları etkinlik hakkında açıklamada bulunan Vahdet Der Genel Başkanı ve Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman İl Koordinatörü Bilal Demir, “Peygamber Sevdalıları Platformu öncülüğünde Kutlu Doğum Haftası etkinlilikleri çerçevesinde, “Eşsiz Önder Hz. Muhammed (SAS)” konulu kutlu doğum etkinliğini düzenlemekteyiz. Her yıl geleneksek olarak Kutlu Doğum Haftası’nda yapmış olduğumuz etkinliğin bu yıl 5’incini Adıyaman’da gerçekleştirmekteyiz. Bu etkinliğimiz öncesinde Türkiye genelinde siyer sınavı düzenlemiştik. Ayrıca Kutlu Doğum Haftası öncesinde her eve birer peygamber efendimizin hayatının keleme alınan bir kitap ile birlikte ilahi CD’si hediye ettik. Bu ilahilerin tamamı peygamber efendimizin hayatını ve sevgisini konu almaktadır. Bu çalışmamızla birlikte geniş kitlelere ulaşmayı hedef etmekteyiz. Yapmış olduğumuz bu tür çalışmalarımızın asıl amacı toplumda asr-ı saadetin yeniden inşa edilmesinin, toplumun içerisindeki ahlaki çöküntüden tek çıkış yolunun peygamber efendimizi tanımaktan geçtiğini halkımıza hatırlatmaktır. Böylelikle Peygamber Sevdalıları Platformu olarak 5 Nisan Pazar günü saat 13:00’da Emniyet Müdürlüğü yanındaki miting alanında bir etkinliğimiz gerçekleşecektir. Etkinliğimiz Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayacağı gibi etkinliğimiz içersinde mevlid-i şerif, ilahi ve ezgiler, peygamber efendimizi konulan konuşmalar yer alacaktır. Bu etkinliğimize tüm halkımızı davet ettiğimiz gibi yaşlı genç demeden herkesin etkinliğimizde yer alması bizleri onurlandıracaktır” şeklinde konuştu.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz