MÜSTEŞAR YARDIMCISI BÜYÜK’TEN, BAŞKAN KUTLU’YA ZIYARET

    0
    282

    Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük ve beraberindeki UNICEF heyeti, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek, Adıyaman’daki Suriyeli öğrencilerin durumu hakkında fikir alışverişinde bulundular.

    Ülkemizdeki Suriyeli öğrencilerin eğitiminden sorumlu olan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, beraberinde UNICEF yetkilileri ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ile birlikte Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

    Adıyaman’da yaşayan ancak okula gidemeyen Suriyeli öğrencilerin durumunun konuşulduğu ve Adıyaman’da Suriyeli öğrenciler için Geçici Eğitim Merkezi kurulması için Belediye Başkanı Kutlu ile görüş alışverişinde bulunan Müsteşar Yardımcısı Büyük, desteklerinden dolayı Başkan Kutlu’ya teşekkür etti.

    Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak ilimize yerleşen Suriyeli kardeşlerimiz bizim misafirlerimizdir. Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından okula gidemeyen Suriyeli kardeşlerimiz için hazırlanan projeye destek vermek de bizim görevimizdir. Müsteşar Yardımcımızın, UNICEF heyetinin ve İl Milli Eğitim müdürümüzün ziyaretleri bizi onurlandırdı” diye konuştu.

    BHA

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz