Muhtar Adayından Çocuklara Büyük Jest

    0
    265

    Eskisaray Mahallesi muhtar adayı Ruhi Akan, mahallede bulunan bir okulun bahçesinde düzenlediği etkinlikte çocuklarla palyaçoları buluşturdu.

    Eskisaray Mahallesi Muhtar adayı Ruhi Akan, hafta sonu Eskisaray Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Kız Teknik Meslek Lisesi bahçesinde bir palyaço show düzenleyerek, mahalledeki çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

    Onlarca çocuk ve ailenin katıldığı etkinlikte doyumsuz bir gün geçiren çocuklar, palyaçoların etkinlikleri ile eğlendiler. Palyaçoların yüzünü boyadığı çocuklar, çok eğlenceli bir gün geçirdiklerini söylediler. Etkinliğe katılan ileler ise muhtar adayı Ruhi Akan’a teşekkür ederek, “Hiç alışık olmadığımız bu tür etkinlikleri ayağımıza kadar getiren muhtar adayımız Ruhi Akan’a çok teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde çocuklarımız unutulmaz bir gün geçirdiler” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

    Muhtar adayı Akan ise amacının mahallesinde eksik gördüğü her şeyi yerine getirmek olduğunu söyleyerek, “İşte bunun için bu göreve talip oldum. Benim maaş yada yetki gibi bir derdim yok. Zaten vaatlerim arasında yer alan maaşımı öğrencilere burs olarak dağıtacağım sözü de bunun bir kanıtıdır. Sadece bir dönem yapmayı planladığım bu görev süresince, Adıyaman’ın en eski mahallesi olan Eskisaray mahallemizi hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız inşallah” diye konuştu.

    Ruhi Akan (1)

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz