MHP Belediye Başkan Adayı İstifa Ettiği İddiasını Yalanladı

    0
    250

    Milliyetçi Hareket Partisi Kahta İlçe Belediye Başkan Adayı Şefik Seçilmiş, istifa ettiği iddiasını yalanladı.
    İl, ilçe ve genel merkezin duyarsızlığından dolayı MHP Kahta İlçe Belediye Başkan Adaylığından çekilip istifa ettiğini açıkladığı öne sürülen Şefik Seçilmiş, bir gün sonra MHP Adıyaman İl Başkanlığında düzenlediği basın açıklamasında iddiaları yalanladı.
    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı Mithat Solgun, “Bazı haber siteleri ve bazı sosyal paylaşım sitelerine Kahta İlçe Belediye Başkan Adayımız Sayın Şefik Seçilmiş’in adaylıktan çekildiğine dair haberler düştü. Şimdi bu işin aslı böyle değil. Başkan Adayımız Sayın Şefik Seçilmiş, Kahta’da kendi imkanları ile canını siper etmiş bir çalışma içerisinde. Zaman zaman bana sitemlerde bulunuyor, ‘Bana gelmiyorsunuz, bana bir büro tutmuyorsunuz’ diye. Bu konuda gerçekten haklıydı. Biz de kendisine gereken desteği vermedik. Bunları sitem ederken tabii bazıları da bunu fırsat bilip bazı haber sitelerine servis etmişler. Tabii şimdi işin aslı böyle değil, kesinlikle görevinin başındadır, çalışmalara devam etmektedir. Sayın Başkan Adayımız Şefik Seçilmiş, bu parti için 2 şehit veren bir ailenin çocuğudur. Başka bir partiye başka bir yere gitmesi zaten söz konusu bile olamaz. Başkan adayımız görevi başındadır, çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir” şeklinde konuştu.
    Daha sonra konuşan MHP Kahta İlçe Belediye Başkan Adayı Şefik Seçilmiş ise şunları söyledi:
    “Yapılan haberlerin çoğu yalandır. Partimde mücadele vermeye devam ediyorum. Başkanımızın dediği gibi bu partiye iki şehit vermiş bir aileden biriyim. Hiçbir zaman partimden geri kalmış değilim. Ben istifa etmiş de değilim, ilgisizlikten dolayı çok haberler böyle yayıldı. Yapılan haberlerin hiçbiri doğru değildir. Bazı insanlar bu haberi bayağı abartmışlar. Diğer siyasi partiler fırsatı bulup gördüğünüz gibi medyaya da yaymışlar. Haberle alakalı bir yerlere şikayette bulunmuş değilim, şikayette de bulunacak değilim. Basın mensupları istedikleri kadar yazabilirler. Yapılan iftiralara bir şey demiyorum, demeyeceğim de. Ben çalışmalara devam ediyorum, istifa da etmiş değilim.”

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz