Metiner’den, Toprak’a Destek

    0
    350

    AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner; Kahta Belediye Başkan adayı Abdurrahman Toprak ile ilgili iddialar üzerine, adaylarının yanında olduklarını kaydetti.
    Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel ve Kahta AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Toprak ile beraber basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Mehmet Metiner, seçim öncesi yapılan dedikodular üzerine açıklama yaptı.
    Metiner, “Son günlerde ilçemizde bazı dedikodular var. Biz vekillerin ve İlçe teşkilatının, Belediye Başkan adayımız hakkında ortaya atılan iftiralardan dolayı kendisine yeterince destek olmadığımız yanında durmadığımız söylentileri yayılmaya çalışılıyor. Biz Başkan adayımızın her zaman yanındayız. Bizim siyaseti bu şekilde çirkinleştirenlere ayıracak zamanımız yok. İftira siyaseti bu ülkede hiçbir zaman karşılık bulamamıştır. Ben bu dedikoduların ve iftiraların da yayılma sebebini çok iyi biliyorum. Sandıkta kaybedeceğini görenler partimiz içerisinde huzursuzluk yaratmaya çalışıyorlar. Bununla da yetinmiyorlar Belediye Başkan adayımız hakkında yolsuzluk söylentilerini yaymaya çalışıyorlar.
    Bizim Abdurrahman Toprak’a güvenimiz tamdır. Bu yolsuzluk iddialarının hepsi yalan. AK Parti yolsuzlukların üzerine giden en büyük güç iken partimizin adayını bu tür yalan haberlerle lekelemeye çalışıyorlar” dedi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz