Masa Tenisi Bölge Seçmelerinde Adıyaman Birinci

    0
    253

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından masa tenisi bölge elemesi, Adıyaman Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapıldı. 
    Turnuva sonucunda erkeklerde Adıyaman, kızlarda ise Erzincan birinci oldu. Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapılan turnuvaya Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Gürkan, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya ve Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Keleş katıldı.
    Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlardaki kız ve erkek çocukların katıldığı turnuva öncesi bir konuşma yapan Murat Gürkan, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen çocukları Adıyaman’da konuk etmekten mutlu olduklarını belirterek, “Bakanlığımıza bağlı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği masa tenisi turnuvası bölge şampiyonasına Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen ve Bakanlığımıza bağlı yerlerde kalan çocuklarımızın yarıştığı masa tenisi turnuvası yarışma heyecanıyla birlikte birliği, beraberliği ve kaynaşmayı sağlama açısından da çok önemli bir organizasyondur. Çocuklarımızı Adıyaman’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. İlimizin tarihi ve turistik yerlerini de onlara gezdirerek Adıyaman’ı daha yakından tanımalarını sağlamaya çalıştık. Adıyaman’ı çok beğendiklerini söylediler bu da bizleri mutlu etti. İnanıyorum ki gittikleri illerde arkadaşlarına Adıyaman’ı anlatacaklar. Bu çocuklarımızı kendi çocuklarımızdan ayırt etmiyoruz çünkü onlar bizlere emanet edilmişler. Onların her türlü başarıyı elde etmelerinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ayrıca bu turnuvada emeği geçen bütün arkadaşlarımı da kutluyorum. Kusursuz bir organizasyon düzenlediler” dedi.
    11 ilden yaklaşık 50 sporcunun katıldığı turnuva sonucu erkeklerde Adıyaman 1. olurken, Siirt 2., Malatya ise 3.oldu. Kızlarda ise Erzincan 1. olurken, Malatya 2., Batman ise 3. oldu.
    Turnuvada dereceye giren ilk iki takım 10-13 Ekim 2014 tarihinde Mardin’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacak.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz