LÖSEV’in Yardım Tırı Adıyaman’da

    0
    295

    Lösemili çocuklar Vakfı’nın (Lösev) yardım Tır’ı Adıyaman’da, lösemili çocuklar ve ailelerine yardım dağıttı.
    Adıyaman Valiliği önünde gerçekleştirilen etkinlik ile Lösev’e kayıtlı ailelere oyuncak, giyim, kırmızı et dağıtıldı. Anadolu’yu dolaşan yardım Tır’ı, Güneydoğu’da son olarak Adıyaman’a geldi.
    Adıyaman Vali Yardımcıları Murat Süzen, Yunus Emre Altıner’in de katıldığı etkinlikte, özel bir lise öğrencileri destek vererek çocuklar ve ailelerine karanfil dağıttı. Çocuklar için palyaçolar gösteri yaptı.
    Lösev Halkla İlişkiler Sorumlusu Can Öney, ulusları bir proje kapsamında ücretsiz yardımların dağıtıldığını belirterek, “Adıyaman’da vakfımıza kayıtlı olan 85 ailemiz istedikleri ve ihtiyaçlarını istedikleri gibi yardımlar alabiliyorlar. Yardımlarımızda giysi, oyuncak, ayakkabı, kırmızı gıdadan oluşuyor” dedi.
    Lösev Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Arzu Bal, Güneydoğu bölgesinde son olarak Adıyaman’a geldiklerini ve ailelerin yüzünün gülmesini görünce çok mutlu olduklarını dile getirdi.
    Vali Yardımcısı Murat Süzen, Lösev’in çok güzel bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdiğini belirterek, “Hastalığın tedavi edilmesiyle ilgili moral ve motivasyonda bulunuyorlar. Bu tarz hastalıklarda moral çok önemli. Bu tür etkinlikten dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz