Kadınlar Kaldırım İşgallerini Protesto Etti

    0
    193

    Kahta İlçesinde esnaflar tarafından işgal edilen kaldırımlar, mahallede yaşayan kadınlar tarafından basın açıklamasıyla protesto edildi.
    Yaklaşık üç hafta önce Mehmet Ali Kalaycı adlı 5 yaşındaki çocuğun bir araç tarafından ezilerek ölmesi sonrası mahallede yaşayan kadınlar basın açıklaması düzenleyerek kaldırım işgallerini ve çift yönlü araç parklarını protesto etti. Ellerinde dövizlerle kazanın yaşandığı yere gelen kadınlar, yolu trafiğe kapatarak kazanın kaldırım işgalleri ve çift yönlü parklar nedeniyle meydana geldiğini iddia ederek yetkililerin duyarsız kalmasını protesto ettiler.
    Mahalleli kadınlar adına basın açıklamasını Ayşe Dilekli okudu. Dilekli basın açıklamasında, “Üç hafta önce bu cadde üzerinde, kaldırımların esnaflar tarafından işgali sebebiyle yayaların kaldırımları kullanamayışı ve araçların çift taraflı parkından dolayı caddedeki trafiğin düzensiz olması nedeniyle Mehmet Ali Kalaycı’yı elim bir kaza sonucu kaybettik. Daha fazla canların yanmaması için, ilçemizde can güvenliği güveliği ve huzurun temini için bu eylemi gerçekleştiriyoruz” diyerek kaldırım işgallerinin ve çift yönlü araç parklarının çözüme kavuşturulmasını istedi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz