Kadına Şiddete Karşı Motosikletiyle Yollarda

    0
    283

    Kadın hakları ve kadına şiddete dikkat çekmek için motosikletiyle Türkiye’nin değişik illerine seyahate çıkan üniversite öğrencisi Gülşah Merve Yüksel, Adıyaman’a gelerek tarihi ve turistik yerlerini gezdi.
    Maltepe Üniversitesi Zihinsel Engelliler Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi olan Gülşah Merve Yüksel, kadınların yaşadığı zorluğa farklı bir yöntem ile dikkat çekiyor. Karadeniz’den 19 Haziran tarihinde yola çıkan Gülşah Merve Yüksel, 28 il dolaşacak. Yüksel, motosikletiyle seyahatininim 23. gününde 22. il olan Adıyaman’a geldi.
    Adıyaman’da Perre Antik Kent, Karakuş Tepesi, Cendere Köprüsü, Arsemia Ören Yeri ve Nemrut Dağı gibi tarihi yerleri gezdi.
    Gittiği illerde tarihi ve turistik mekanları gezen Yüksel, Adıyaman’ın ardından Şanlıurfa’ya geçecek. Yüksel Şanlıurfa Halfeti’de geçtiğimiz yıl 24 Temmuz’da öldürülen motorcular Engin Öksüz ve Abdullah Türk için düzenlenen programa katılacak.
    Programın ardından Gaziantep’e hareket edecek olan Yüksel’in seyahati İstanbul’da son bulacak.
    Amacının Türk kadının sesini duyurmak olduğunu vurgulayan Gülşah Merve Yüksel, kadının isterse her şeyi başarabileceğini kaydetti.

     

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz