İl Spor Merkezlerine Yoğun İlgi

0
577

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları kursları büyük ilgi görüyor.

Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tesislerde Atletizm, Badminton, Basketbol, Bedensel Engeliler, Boks, Jimnastik, Eskrim, Görme Engeliler, Güreş, Halter, Hentbol, Herkes İçin Spor, İşitme Engelliler, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Teakwondo, Tenis, Üniversite, Voleybol, Vücut Geliştirme Fitness, Yelken ve Yüzme başta olmak üzere 25 farklı branşta, 5–18 yaş arasındaki çocuk ve gençlere ücretsiz olarak hizmet veren yaz spor okulları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Adıyaman’da yaz spor okullarına gençlerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımızın tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını uzman antrenörler nezaretinde spor yaparak değerlendirmeleri için mükemmel bir imkân olan yaz spor okullarına şimdiye kadar bin 536 Kız, 3 bin 78 Erkek olmak üzere toplam 4 bin 614 çocuk ve gencin kayıt yaptırdığını söyledi.

 

Bağcı, ”İlimizde çocukların fiziksel, zihinsel, psikolojik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayabilmek için açtığımız 25 farklı branştaki kurslarımıza başta anne ve babaların ilgisi ile birlikte binlerce çocuğa ulaşmayı başardık. Tesislerimizi gezebilme imkanı sağladığımız aileler fiziki ortamın kalitesi ve antrenörlerimizin sıcak ilgisi ile karşılanıp, verilen eğitimleri de tribünlerden izleyebiliyor. Yaz spor okulları kapsamında Ailelerin de çocuklarını spora yönlendirmede daha duyarlı hale gelmelerini sevindirici bir gelişme olarak görüyoruz. Kurslara katılan miniklerimizin arasından çok fazla sayıda sporcu yetişeceğine ve gelecekte önemli dereceler elde ederek ilimizin adını duyuracaklarına inanıyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz