Hüsrev Kutlu’dan Teşekkür Mesajı

    0
    252

    30 Mart’ta gerçekleşen yerel yönetimler seçiminde, AK Parti’den Adıyaman Belediye Başkanı olarak seçilen Av. F. Hüsrev Kutlu teşekkür mesajı yayımladı.
    Seçimlerde ortaya çıkan sonuca herkesin saygı duyması gerektiğini söyleyen Kutlu; “Milletimiz iradesini ortaya koymuş ve takdirini de yapmıştır. Söz milletin sözü, karar milletin kararıdır. Seçim süresi boyunca ‘Kim kaybederse kaybetsin, Adıyaman kaybetmesin’ dedik ve netice itibariyle bugün Adıyaman kazanmış oldu. Bizim yegâne gayemiz, şehrimize hizmet etmek, şehrimizi daha çok yaşanabilir bir kent konumuna getirmektir. Bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ekibimizle birlikte gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız ve hizmetlerin en güzeline layık olan değerli hemşehrilerimize insan odaklı hizmetlerde bulunacağız” dedi.
    AK Parti tarafından Adıyaman Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin kendisi için onur vesikası olduğunu ifade eden Kutlu; “Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere milletvekillerimize ve tüm parti teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni Adıyaman hedefi ile bir seçim çalışması yürüttük. Parti yöneticilerimiz, gençlik ve kadın kollarımız, Belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte el ele, gönül gönüle vererek bir ve beraber olduk. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca destekleriyle bize büyük bir teveccühte bulunarak, bu önemli makama layık gören çok değerli hemşehrilerime ve belediye başkanlığı seçiminde birlikte yarıştığımız diğer partilerin adaylarına teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren bize oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanı olmaya çalışacağım. Hiç kimseye ayırım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet edeceğim” şeklinde konuştu.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz