HİMYAÇ-DER Başkanı Fatma Biricik; “Derneğimizin Hedefi Daha Çok İnsana Hizmet Verebilmektir”

    0
    318

    HİMYAÇ-DER Adıyaman Şube Başkanı Fatma Biricik, düzenlediği basın toplantısında dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

    Adıyaman şubesi olarak 2014 Yılından bu yana hizmet vermeye başladıklarını belirten başkan Bicrik; “1994 yılında kurulan Himayeye Muhtaç Yaşlılar Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım Derneğinin Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunmaktadır. Bizde 2014 yılından beri HİMYAÇ-DER Adıyaman şubesi olarak faaliyet göstermekteyiz. Dernek olarak gerekli altyapımızı oluşturduk. Sesimizi duyurabilmek için gerekli görüşmeleri yaptık, hala da yapmaktayız. Derneğimiz sadece kadın derneği olarak faaliyet göstermiyor. Aynı zamanda yardıma muhtaç olan yaşlılar ve himayeye muhtaç çocuklara yönelik birçok faaliyette bulunuyor. Derneğimizin hedefi daha çok insana hizmet verebilmektir. Dernek olarak kadına yönelik her türlü şiddeti ve baskıyı kınıyoruz. Kadınlar eşlerine emanet edilmişlerdir. Savunmazlardır onlara vurulacak her darbe erkeğin karakterine vurulmuş bir lekedir. Kadınlar şiddeti ve baskıyı hak etmiyorlar, bunun için elimizden geleni yapacağız. Unutmayalım ki her kadın güzel bir hayatı hak eder.” Dedi.

    Madde bağımlılığın ülkemizde büyük bir problem olduğunu ve herkesin üstüne düşeni yapması gerektiğinin altını çizen başkan Biricik; “Ülkemizin ve İlimizin sorunu olan madde bağımlılığı hepimizin problemidir. Bu ateş Hepimizi Yakar. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi bu tehlikelerden korumalıyız. Bu ateşin gençlerimizi yakmaması için taşın altına herkesin elini koyması gerekiyor. Dernek olarak madde bağımlılığı ile ilgili üzerimize düşen her konuda halkımızın yanındayız.

    Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Sayın Emniyet Müdürümüz Fikret Salmaner’e ve Emniyet Teşkilatı’nın tüm mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyoruz. Teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor görevleri başındaki fedakâr polislerimiz ve bütün teşkilat mensuplarının 170.’inci kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.  Bütün yaratılmış olanların en güzeli olan Alemlere Rahmet gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (sav)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftasının Tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. ‘ Hayra vesile olan hayır yapan gibidir ’  Hadis-i Şerifini her zaman hatırlayarak yapacağımız çalışmalarımızda desteklerini ve yardımlarını esirgemeyeceğine inandığımız sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’a, Vali Yardımcılarımız Murat Süzen,  Levent Öztin, Onur Kökcü ve  Yunus Emre Altıner’e , Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya, Emniyet Müdürümüz Fikret Salmaner’e  Sağlık İl Müdürü Emin Taş’a  Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ahmet Bağcı’ya değerli basın mensuplarımıza ve  Adıyaman Halkına teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

    H¦-MYA+ç-DER (1)

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz