Gölbaşı’ndan Halep’e 2 Tır Yardım

    0
    420

    Gölbaşı Müftülüğü tarafından başlatılan Halep’e yardım kampanyası kapsamında battaniye, un, makarna, yağ ve giyimden oluşan 2 tır yardım malzemesi Halep’e ulaştırılmak üzere uğurlandı.

    Gölbaşı Müftüsü Selami Sayın, Yeni Mahalle’de bulunan Yeni Cami önünde yardım tırlarının uğurlama töreninde yaptığı konuşmasında, yaklaşık 3 hafta önce başlatılan Halep’e yardım kampanyasına ilçe halkının büyük önem verdiğini belirterek, insanların çocukların oyuncaklarını, kullanmadıkları elbiselerin en güzellerini seçip getirdiklerini söyledi.

    Müftü Sayın, konuşmasında şunları kaydetti:

    “Suriye’de zor durumda olan vatandaşların çekmiş oldukları sıkıntılarını gidermeye bir nebze de olsa katkımız olabilirse ne mutlu bize. Gölbaşı’ndaki bütün sivil toplum örgütleriyle biz haberleştik. Bu yardım kampanyasına pek çoğunun katkıları oldu. Sağ olsun Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, ilk günden itibaren desteğini bizden esirgemedi.  Sayın Kaymakamımızın da refakatinde iki tırımızı doldurduk.  Allah izin verirse tırlarımız yola çıkacak. Yarın Allah izin verirse Cilvegözü sınır kapısından Suriye’nin İdlib kentine geçecek. Orada erzakların teslim alındığı bir yer var oradan da Halep’te ihtiyacı olan yerlere dağıtılacaktır“

    Yapılan basın açıklaması ve duanın ardından, 2 tır yardım malzemesi Halep’e ulaştırılmak üzere uğurlandı.

     

     

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz