GAP Spor’a Genç Stoper

    0
    480

    Adıyaman birinci Amatör Küme Ligi A grubunda  mücadele eden Adıyaman GAP spor  BAL Liginde mücadele eden Kayseri Hacılar Erciyes Spor Kulübünden genç stoper Rıfat Merzifonluoğlunu renklerine bağladı.

    Bu sezon ligde aldığı galibiyetlerle namağlup bir şekilde yoluna devam eden Adıyaman GAP Spor ikinci yarıda üst üste yaptığı transferlerle gücüne güç katarken, son olarak stoper mevkiinde oynayan Rıfat Merzifonluoğlu’nu transfer etti.

    En büyük hedeflerinin BAL Ligine çıkmak olduğunu belirten Adıyaman GAP Spor Genel Kaptanı Ziya Türkan son transferle ilgili şunları söyledi; “Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık. Sezon başında belirlemiş olduğumuz hedefimize her geçen gün adım adım ilerliyoruz. Tabi şu an mücadele ettiğimiz amatör ligde şampiyon olmak yetmez, play-oftan da başarılı bir şekilde çıkıp Bal Ligi final maçından da galip gelip takım olarak bir üst lige çıkmak en büyük hedefimizdir.  Belirlemiş olduğumuz hedefimiz doğrultusunda özellikle ligin ikinci yarısına teknik heyetimizin belirlemiş olduğu bölgelere transferler yaptık. İkinci, Üçüncü Liglerde forma giymiş, Bal Liginde farklı kulüplerde top koşturmuş bir çok arkadaşımızı takıma kazandırdık. Takımımız kendi grubunda şu ana kadar namağlup bir şekilde yoluna devam ediyor. Sezon sonuna kadar inşallah kazasız, belasız ve sakatlıklardan uzan bir sezon geçirip, en büyük hedefimiz olan BAL Ligine çıkarak bu ile büyük bir sevinç yaşatmak istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda son olarak Stoper Mevkiinde oynayan Rıfat Merzifonluoğlu’nu kadromuza kattık. Allah her iki tarafa da hayırlı uğurlu eylesin.” Dedi.

    Adıyaman’da olmaktan ve hedefi olan bir takıma gelmiş olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten genç yetenek Rıfat Merzifonluoğlu transferinin gerçekleşmesinde emeği olan Kulüp başkanı Hüseyin Koç’a, Genel Kaptan Ziya Türkan’a teşekkür ettiğini söyledi.

     

     

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz