Başkan Özdemir, Koltuğunu Küçük Başkanlara Devretti

    0
    272

    Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Nar Çiçeği Anaokulu Öğrencisi Utku Güler, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.
    Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Nar Çiçeği Anaokulu Müdürü Fidal Soylu Öğretmen Ali Söylemez ve öğrencileri Utku Güler ile Beyzanur Kapla, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’i ziyaret ettiler.
    Başkan Özdemir Belediye Başkanlık koltuğuna oturan Küçük Başkanlara, Belediye çalışmaları ile ilgili herhangi bir problem olduğunu düşünüyorsa, gerekli birim müdürlüklerini buradan arayarak çözülmesi için talimat verebileceğini söyledi. Küçük Başkanlar Utku Güler ve Beyzanur Kaplan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’e sorular sordu. Utku Güler ve Beyzanur Kaplan Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ali Kördiş ile görüşerek okul bahçelerinin sele maruz kalan yerlerinin tamir edilerek tekrardan yeşillendirilmesini talep ettiler.
    Belediye Başkanı Yusuf Özdemir yaptığı konuşmada belediye olarak okullara her zaman destek verdiklerini söyleyerek Nar Çiçeği Anaokulu için de gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Programdan sonra Başkan Özdemir, çocuklara ve öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz