Başkan Adayı Kutlu’dan Esnaf Ziyareti

    0
    351

    AK Parti Belediye Başkan Adayı F. Hüsrev Kutlu, şehir merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

    Seçim çalışmaları kapsamında esnafları sık sık ziyaret ederek beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Kutlu, bu doğrultuda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ziyaret esnasında Kutlu’ya partinin teşkilat mensupları eşlik etti.

    Esnafların görüş ve düşüncelerini dinleyen Kutlu, benzer ziyaretlere dur durak demeden devam edeceğini ifade etti.

    Belediye Başkan Adayı Kutlu’nun ziyareti kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaflar, Kutlu’ya çeşitli sorunlar ileterek, seçilmesiyle birlikte çözüm üretmesini dile getirdiler. Ayrıca AK Parti’nin Adıyaman’da yeniden kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirerek, başarılar dilediler.

    AK Parti Belediye Başkan Adayı F. Hüsrev Kutlu ise, seçildiği günden itibaren belediye olarak insan odaklı çalışmalara imza atacaklarını belirterek, şunları söyledi:

    “Bilindiği üzere 30 Mart’ta bir yerel yönetimler seçimi var. Ülke genelinde olduğu gibi kentimizde de seçim çalışmaları güzel bir şekilde devam ediyor. AK Parti olarak son 12 yıldan buyana ülke genelinde olduğu gibi, ilimizde de güzel hizmetlerde bulunduk. Vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanan hizmetlerimizi yerel anlamda da en güzel şekilde yapacağız inşallah. Hizmet bizim işimizdir. Bugüne kadar olduğu gibi 30 Mart’tan itibaren tekrar ‘Halka hizmeti, Hakk’a hizmet’ anlayışıyla sürdüreceğiz. Mahalle çalışmalarımızın yanı sıra bugün esnaflarımızı da ziyaret etmek istedik. Bu vesileyle bugün esnaflarımızla beraberiz. Girdiğimiz her dükkanda ve çarşıda karşılaşmış olduğumuz her vatandaşımızın bize karşı yoğun ilgi ve alaka gösterdiğini görüyoruz. Bu ilginin sandığa fazlasıyla yansıyacağına eminim. Tüm esnaflarımıza bol kazançlar diliyorum.”

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz