Ak Parti’den İstifa Eden Başkan MHP’ye Geçti

    0
    355

    Adıyaman’ın Besni İlçesi’ne bağlı Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, dün AK Parti’den istifa etmesinin ardından bugün MHP’ye katıldı.

    Milliyetçi Hareket Partisi Besni Teşkilatı’nın düzenlediği geçiş törenine Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, MHP İlçe Başkanı Mahmut Can, parti yönetimi ve vatandaşlar katıldı. AK Parti’den istifa etme nedenini açıklayan Orhan, “Aday olmak için müracaat ettim. Adaylar açıklandığı zaman aday olmadığımız açıklandı. Çevremdeki arkadaşlarım aday olmadığım açıklandıktan sonra 20 yıldır bu yola beraber çıktığımız arkadaşlarımızı topladım. Ben demokrasiye inanan insanım hepsini topladım danıştım siyasetimize devam mı? Devam değil mi? Bütün yol arkadaşlarım bana beraber siyasete devam edeceğimizi ve etmemiz gerektiğini söyledi. Bir iki gün istişare yaptık, hangi partiden devam etmemiz gerektiğine karar verdik. Benimle beraber olan arkadaşlarım MHP saflarında yer almamızı ve burada siyasete devam etmemizi söylediler. Ben 27 yıldır eğitimci ve iki dönemdir belediye başkanlığı yapan bin insanım, hali hazırda seçilmiş bir belediye başkanıyım” dedi.

    Mahmut Can ise “Güzide beldemiz Köseceli’de iki dönem belediye başkanlığı yapan Ömer hocama özellikle bizi tercih etmesinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah derin tecrübelerinden bizler de teşkilat olarak istifade edip Besni’yi Milliyetçi Hareket Partisi olarak daha üst noktalara taşıma noktasında hep beraber gayretlerimizi elimizden geldiği kadar göstereceğiz” diye konuştu

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz