Ak Parti ve CHP’den örnek tablo

    0
    398

    AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi’yi ziyaret etti.
    Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete Ak Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerinin de AK Parti’yi ziyaret etmek istediklerini ancak yaptıkları teamül yoklamasından dolayı ziyareti gerçekleştiremediklerini söyleyen Tanrıverdi, konuşmasını şöyle sürdürdü:
    Şu an tam bir dostluk tablosu yaşanıyor. Şu anki tablonun tüm Türkiye’ye örnek olmasını istiyorum. Özellikle olumlu şeylerde iktidar partisiyle, il başkanıyla sorunun çözümü için, kentimiz için yapılan her eyleme yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum önlerinde bir genel seçim olduğunu ve bu seçimin huzur içinde geçmesi için partilerle bir araya gelmek istiyoruz. Seçimde bir olumsuzluk yaşanmaması için ellerinden geleni yapacaklarını dile yapacağız.”
    Bilen ise CHP İl Başkanlığına yeni seçilen Tanrıverdi’ye hayırlı ziyaretinde bulunduklarını belirtti.
    Siyaseti alışılmışlara göre değil, gelenekselleşmiş ve kronikleşmiş siyasete göre değil, daha doğru zemini, değer zemini ile uzlaşıyla, diyalogla halledilmesi gerektiğini ifade eden Bilen, “Bizlerin ziyaretleşmesi siyasetlerimizden fikirlerimizden koptuğumuz anlamında değildir bilakis bir birimizi daha iyi anlayabilmemiz daha iyi anlaşabilir olmalıdır.” diye konuştu.
    Bilen konuşmasını şöyle sürdürdü:
    “Ola ki bir sıkıntı olursa ola ki bir tıkanıklık olursa yüz yüze yan yana gelerek akıl birliği ile çözebilme noktasında kolaylık getirir iktidar partisinin ana muhalefeti ziyaret etmesi bugüne kadar olmuştu bundan sonrada olacaktır. Önümüzdeki genel seçimler öncesinde kentte var olan toplumsal uzlaşıyı, hukuku, muhabbeti daha da koyulaştırmak için bir araya geldik Bundan sora da siyasi partilerin kendi aralarındaki, diyalog ve uzlaşı dili ve zemini var olur. Bizler bunu var etmekle mükellefiz. Bu mihmalde hem başarı dileklerimizi iletmek hem de bu seçim atmosferinde bize, partilerimize, siyasetçilerimize ve Adıyamanımıza geçmişine, kültürüne uygun seçim atmosferini gerçekleştirmek için ziyarette bulunduk. Bizlerin ziyaretleşmesi, siyasetimizden, fikirlerimizden koptuğumuz anlamında değildir. Bilakis bizim bir birimizi daha iyi anlamamız, daha iyi anlaşılır olabilmemiz ve bir sıkıntı, tıkanıklık olursa yan yana gelerek akıl birliğiyle çözebilme noktasında kolaylık getirir. İktidar partisinin ana muhalefet partisini ziyarete bu güne kadar olmuştu ama bundan sonra da olacaktır”

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz