AK Parti İl Başkanı Dağtekin: “Teşkilatımızla 2023’de destan yazacağız”

0
479

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve teşkilat üyeleri saha çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti heyeti, ilk olarak Adıyaman’da faaliyet gösteren bazı özel okulların yöneticileri ile bir araya geldi. Ziyaretlerde Adıyaman’ın eğitim seviyesi ve eğitim seviyesinin artırılması konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Okul ziyaretlerinin ardından Heyet, TÜGVA Gençlik Vakfı İl Temsilcisi olarak göreve başlayan Recep Tepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Emekliler Derneği ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Yalçın’ı da iş yerinde ziyaret eden Heyettekiler, Gençlik Kolları Başkanlığınca Mimar Sinan Parkı önünde kurulan üye standını ziyaret ederek üye katılım çalışmalarına destek verdi.

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, “Parti olarak Adıyaman’da dokunmadığımız el kalmayacak ve her fırsatta vatandaşlarımız ile birlikteyiz. Birlikte olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Milletvekili Fırat, “Milletimizin taleplerini yerinde dinleyerek, Ankara’da gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Halkımızın partimize desteği bizleri mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise “Memleketimizde toplumun tüm kesimleri ile birlikte olmaya devam ediyoruz. Teşkilatımız ile birlikte bir ve bütün bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımız ile birlikte bir araya gelerek onların taleplerini yüz yüze dinleme fırsatını buluyoruz. Gençlik kollarımızın üye katılım çalışmalarına destek vererek üye sayımızı tüm kademeler artırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz