Ak Parti İl Başkanı Bilen Kurum Ziyaretlerini Sürdürüyor

    0
    363

    AK Parti İl Başkanlığına seçilen Seyfettin Bilen ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor. 
    Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongre ile AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı seçilen Seyfettin Bilen, kurum ziyaretlerine başladı. AK Parti İl başkanı Seyfettin Bilen, haftanın belirli günleri partide vatandaşlarla buluşarak, onların sorunlarını dinleyerek, çözüm üretmeye çalışıyor.
    Seyfettin Bilen, iş ve yardım talebinde bulunan vatandaşlar için 4 kişiden oluşan bir komisyon oluşturarak, ilgili kurumların da yardımıyla gerçek ihtiyaç sahiplerinin tespiti ve onlara yardım edilmesini amaçlıyor. Bilen, yeni uygulamayla hak edenlerin hak ettikleri yerde, gerçek ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının gidereceklerini ifade ediyor.
    Vatandaşların dışında kurum ziyaretlerini gerçekleştiren Seyfettin Bilen, kurumların çalışanlarıyla ve yetkilileriyle görüşüyor. İktidar partisinin İl Başkanı olarak kurumlar arasında ki diyalogun sağlanarak, yatırımlar ve projeler noktasında siyasi desteği sağlamak istediklerini ifade eden Seyfettin Bilen, Adıyaman’a hizmet etmenin gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.
    Bilen ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ile bir araya gelirken, diğer kurumlar ziyaret edildi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz