Adıyamanlılar Vakfı’nın Şube Başkanı Değişti

    0
    244

    Yaklaşık 2,5 yıldır Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube başkanlığını yapan Murat Demirkol’un yerine Yakup Akıncıoğlu getirildi.
    Vakıf Şube Başkanı Murat Demirkol’un tayinin Şanlıurfa’ya çıkması üzerine kendisinin bu görevi bir başka arkadaşa verilmesi talebinde bulundu. Yaşanan gelişmelerden sonra Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal başkanlığında toplanan vakfın kurucular kurulu toplantısında alınan kararla daha evvel vakfın Adıyaman Şubesi denetim kurulunda görev yapan Eğitimci Yakup Akıncıoğlu’na verilmesi kararlaştırıldı.
    Şube başkanlık görev yetkisini Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal’dan alan yeni Şube Başkanı Akıncıoğlu, bu vazifeyi devralmaktan büyük bir onur duyduğunu belirtti. Akıncıoğlu, “Bundan böyle genç ve dinamik olan arkadaşlarımızla birlikte geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu bayrağı nasıl daha ileriye taşıyabiliriz hesabını yaparak bu yönde büyük bir mücadele örneğini vereceğiz. Yaklaşık 2,5 yılda Murat Demirkol’un başkanlığında Adıyaman’da vakfımızın çatısı altında inanılmaz derecede güzel hizmetler gerçekleştirdik. Aynı hizmetleri bundan sonra da devam etmek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Daha evvel bu görevi başarıyla yürüten değerli kardeşim Murat Demirkol’a şükranlarımı sunuyorum. Bize bu onurlu görevi tevdi eden Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Sayın Ömer Özkartal başta olmak üzere bütün mütevelli heyet üyelerine Allah razı olsun diyorum” dedi.
    Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ise vakfın Adıyaman Şubesi yeni başkanı Yakup Akıncıoğlu’na başarılar dileyerek, geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda da yapacakları başarılı hizmetlerle adından söz ettireceklerine inandığını söyledi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz