Gölbaşı’nda Yaz Okulu Sertifika Töreni Yapıldı

    0
    186

     Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölbaşı Altın Başak Eğitim ve Kültür Derneği ile birlikte gerçekleştirilen Yaz Okulu sertifika töreni yapıldı. 
    Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda yapılan sertifika törenine Kaymakam Ali Edip Budan, AK Parti Adıyaman il Başkanı İbrahim Fırat, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve Gölbaşı Altın Başak Eğitim ve Kültür Derneği Kurs Koordinatörü Abdullah Çaktı, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen programa yaz Kur’an kursu öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Program yapılan dua ile başladı.
    Programda birer konuşma yapan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir “Sizler Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek üzere camiye veya Kur’an kursuna giderek dinimizin itikat, ibadet, ahlak ve siyer bölümlerini öğreniyorsunuz. Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek bir görev ve aynı zamanda büyük bir fazilettir. Sizler dinin temel kaynağı olan Kur’an-ı Kerim’i öğrenerek Allah katında çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz” diye konuştu.
    Böyle bir organizede emeği geçen ve maddi olarak destek veren herkese teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, bu tür organizasyonların, öğrencilerin hayatında unutamayacakları izler bırakacağını ifade ederek, programa katılan öğrencilere de teşekkür ettikten sonra başarılar diledi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz